torsdag 12 augusti 2010

I väntans tider

Snart kommer våran parvel. Vi längtar efter dig!
Medans vi väntar ska vi göra de sista förberedelserna, sätta ihop späjlsängen som vi fick av blivande farmor Irene och planera hur vi vill ha det i vårt nya hus som vi ska flytta in i, i oktober. Det blir en spännande höst, som vi ser fram emot så mycket.

3 kommentarer:

  1. moster längtar också efter parveln!
    va roligt att du har en blogg Carina! nu får vi följa er i Killeberg! lägg upp en bild på spjälsängen när ni har fått ihop den! ska bli så kul att få se bilder framöver på både parveln o ert nya hus! saknar er båda! massa kramar Linda

    SvaraRadera
  2. JJJIIIPPIII !!!
    O nu blev jag glad. så bra. Nu kan jag följa er i nya huset , lilla bebis o er så klart. Jag kommer följa den slaviskt.
    En massa bilder på hus/er/bebis hoppas jag på framöver.
    Snart ses vi när bebis tittat ur. De kan jag lova.
    Jag saknar sig en massa me <3
    // Massa kram o puss Therese =)

    SvaraRadera
  3. Hej Carina,

    Gud va kul! Jag kommer följa er som bara den!! Jag längtar också efter er lilla parvel. Nu är det ju mindre än 2 veckor kvar....sååååå spännande. Nu får vi allt hoppas att den lille/lilla inte får för sig att stanna 14 dagar till där inne. Ta hand om dig nu det sista och njut av "egentiden" som du inte får så mycket av sen. Max hälsar så gott.

    Ja, det är roligt med Nathalie. Vi ska försöka få till en dejt snart. Det blir kul. Då ska vi även få träffa hennes Gijs. Kommer du ihåg hennes mammas katt som spydde?! SÅÅÅÅÅ KUL, det glömmer jag aldrig!

    STORA KRAMAR

    SvaraRadera